Burger King tar priset!!!

Burger King tar priset!!!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Burger King tar priset!!!
  Hanna-Maria    

Burger King tar priset!!!


Blev överlycklig när jag såg att BK hade kommit med en hamburgare med kycklingfilé - både gott och nyttigt för mig som inte äter annat kött och som är glutenintolerant. Glädjen byttes dock till ilska och frustration när jag blir informerad om att det är vetemjöl på kycklingfilén. Vetemjöl på kycklingfilén!! Har ni hört nåt så dumt?! Jag har ALDRIG nånsin hört talas om nån som behöver mjöl till kycklingfilén. Är så arg så jag kunde börja gråta... Vad kan man göra?!

Burger King tar priset!!!  skrevs juni 2003

  Yukio    
Är oxå besviken på BK.
Jag äter gluten- och mjölkfritt och e så glad över att de har Fria Bröds hamburgerbröd. Blir så arg när de tycker att jag kan vänta i 20 minuter ibland en halvtimme innan jag får min burgare. Jag har blivit tillsagd att de som äter det "normala" brödet måste gå före mitt eftersom det tar så lång tid att göra hamburgare till mig. Jag menar, vad e det för snack? tar ju inte alls lång tid! Men, men, va ska man göra?
Yukio


Skrevs juli 2003

  Gäst K (Gästkonto)    
Håller med!
Tyckte det var kanon med nya kycklingburgarna, men frågade för säkerhets skull om den var glutenfri och trodde först att han i kassan bara sa att det var gluten för att han inte hade nån anaing och inte orkade fråga...

annars måste jag säga att jag altid för enormt bra service på Burger King och att personalen ofta erbjuder mig att bjuda på något om jag får vänta länge...Toppen!

Skrevs augusti 2003

  Ylva    
Hej jag heter Ylva och skulle vilja svara lite om BK. Jag har jobbat på BK och det där med att det tar lång tid att göra GF- burgarna stämmer till en viss del. Men att det ska 20-30 minuter är nog för lång tid. Det är inte bara att göra iordning en burgare, det ska städas med ny disktrasa på bänken men ska göra iordning burgaren. Även micron ska städas med den nya disktrasan. Osv. När man gör en GF- burgare så får ingen annan burgare göras. Det fick jag lära mig. Men som sagt det ska inte ta 20-30 minuter, kanske 5 minuter längre.

Skrevs februari 2004

  Gäst K (Gästkonto)    
Måste bara berätta om ett av många besök. Vår son är mjölk och veteallergisk han brukar äta kyckling kött(salladsköttet). Ibland får vi, ibland inte. Vid ett tillfälle fick vi betala vad en sallad kostar. Det tycker jag var hutlöst.

Skrevs februari 2004

  Gäst K (Gästkonto)    
Nu förstår jag att min kompis alltid fick vänta på sin hamburgare (gluten) och måste säga att det är väldigt bra gjort av BK att vara så noggranna, även om det kanske är "jobbigt" för de som är anställda. Man måste ta allergier och intoleranser på allvar, har fått läsa på om detta nu eftersom att min pojkvän tydligen är glutenintolerant med.

Skrevs oktober 2007

  Alexander L    
Det innehåller ju glutenfri vetestärkelse i glutenfritt bröd vilket jag inte tål. Innehåller fortfarande 20 PPM gluten får så ont i magen. När man inte tål gluten och vete

Skrevs den 15 april 2023

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicGlutenfria receptGästkonto312 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade