Hjälp hon blir bara värre!!??

Hjälp hon blir bara värre!!??

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Hjälp hon blir bara värre!!??
  sabine    

Hjälp hon blir bara värre!!??


Hej!! har en dotter på 3 år som precis blivit utredd för gluten, och det visade sig att hon var glutenintolerant! hur vi misstänkte att de var något fel började med att hon ofta klagade på ont i magen o hade löst bajs!

nu två veckor efter att vi har slutat med allt som har med gluten o göra så har hon blivit ännu värre!! idag har hon bajsat minst 10 gånger! hon har så mycket luft att det låter som en fullvuxen karl sitter på dass! bajset är så gott som flytande o nästan vitt??

ska det vara så här i början?är det nån övergång? börjar bli riktigt orolig=(

Hjälp hon blir bara värre!!??  skrevs februari 2011


Louise M (dietist)
   
I början innan tarmen läkt kan laktos ställa till problem. Pröva med laktosfritt/låglaktos. Om det inte blir bättre så får ni konsultera läkaren igen för ytterligare utredning.

Skrevs februari 2011

  Christer    
hejsan vännen. jag hör att du har det illa precis som vi och väl att läkarna konstaterade gluten som väl var men ta bort mjölken den ger samma skada o gaser som gluten o välkommen in till min blogg där du kan läsa mer o följa vår familj o har en kollega som har en familj som lider och har en blogg med där du finner massor av information o hjälp o kan alltid kontakta honom eller mig, tyvärr ger läkarna inte det stödet o hjälpen vi behöver för detta problemet växer lavinartat o de står handfallna läkarna idag. fruganslantliv.blogg.se
Mvh Diana


Skrevs april 2012

  Christer    
ursäkta det missades en bokstav,
fruganslantlivs.blogg.se


Skrevs april 2012

  Gäst K (Gästkonto)    
Hejsan!
Är barnet utrett för veteallergi? Det är ju ofta så att när de väl hittar gluten slutar de leta. Tyvärr är det ju så att i Sverige tycker vi det är helt normalt att ge vetestärkelse (som innehåller en låg halt, men ändock gluten) till glutenintoleranta, något som inga andra länder i världen tycker. De tycker att man ska äta naturligt glutenfritt istället. Om man då i Sverige har en veteproteinallergi så kommer man med all säkerhet inte att tåla vetestärkelse som det glutenfria brödet är gjort av... så mitt tips, kolla av det och börja sen med naturligt glutenfri mat så att barnets stackars tarmar f¨r en chans att läka... Lycka till! Ps: man kan vara både glutenintolerant och veteproteinallergiker på samma gång fastän det är ganska ovanligt...


Skrevs maj 2012

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade