Bila i europa!

Annons...
Slippa annonser?

Bila i europa!

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    Bila i europa!
Charlotta Rönngren    

Bila i europa!


Vi ska bila via Tyskland och Österrike ner till Italien i sommar. Min äldsta flicka, 10 år,är allergisk mot mjölkprotein,ägg och nötter. Har någon tips på bra mat, eller matställen.Kanske någon varning att se upp med?
Hälsningar Charlotta Rönngren!!

Bila i europa!  skrevs februari 2004

Annons   
linda karlsson    
Har inte själv varit i de länderna. Men i andra länder och min erfarenhet med en son som är mjölkproteinallergiker och själv nötallergiker är att det är lättare utomlands. Mjölk används inte så mycket i matlagning i medelhavsländerna och man steker i olja. Hoppas ni får en trevlig resa. Linda

Skrevs februari 2004

Gästkonto    
Hej!
Jag har en son som är allergisk mot fisk, skaldjur, vetemjöl, ägg och nötter. De två senaste gångerna när vi varit utomlands, på Kreta och i Rom, har jag sett till att översätta en lapp där denna information funnits med. Det har fungerat mycket bra, särskilt i Rom. På ett ställe hade de absolut inget att servera min son, men de hade inget emot att jag gick över och handlade mat på McDonals som han fick äta med oss på deras restaurang. Framförallt i Rom upplevde jag att de tog problemet på allvar och verkligen gjorde sitt allra bästa för att min son skulle få något som både passade honom och var gott.
Hoppas ni får en trevlig resa!


Skrevs mars 2004

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicÄgg i Easy Bake muffins nydietist07 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade