"Intruducera" nutramigen

Annons...
Slippa annonser?

"Intruducera" nutramigen

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Allergiska barn ››
Av    "Intruducera" nutramigen
Malin Andersson    

"Intruducera" nutramigen


Ni som ger nutramigen till era barn, hur lång tid tog det innan de "accepterade" smaken? Vi håller på att introducera det till vår dotter, snart 8 månader.. men det går ganska trögt. Har ni några tips?

"Intruducera" nutramigen  skrevs december 2005

Annons   
Malin Andersson    
Det ska ju stå "Introducera" i rubriken... :)

Skrevs december 2005

anna gideson    
Med min son Emil hällde vi i socker de första gångerna som vi sedan minskade ner på. Fast han var bara 4 månader. men prova.

Skrevs december 2005

Emma    
Hej!
Vi ger Nutra till vår dotter som är 6 mån och vi började för två veckor sedan. Vi blandar i Nutra i EkoGo-banangröten och då ger vi en halv portion gröt med två skopor Nutra och det får hon två gånger om dagen. Det går ju också att göra välling på gröten och ha i Nutra, men det har vi inte prövat ännu eftersom att jag ammar fortfarande. Vår flicka tycker att det har varit ok med Nutran i gröten , men vi undviker att blanda det i den andra maten eftersom att då kommer allt att smaka Nutra och det är ju inte så kul. Lycka till och kämpa på! /Emma


Skrevs december 2005

Maria    
Hej!
Vi började med bara nutrablandning, och det gick trögt, efter ett tag började vi med välling på havremust och det fattade han snart tycke för (2 veckor?). Vi blandade också i mycket socker och lite nutra i början, trappade först ner sockret och sedan upp Nutran. Jag tror han var 6 månader då, jag ammade till han var 10 månader. Nu är han 2 år och älskar Nutravällingen bäst av allt. Jag är jätteglad att vi stod på oss, för nu när han är sjuk vill han bara äta Nutravällingen och den står han sig jättebra på. Det känns jättetryggt.

Lycka till!
Maria

Skrevs december 2005

Anna Lofors Sjögren    
Hej! Anton fick Nutarmigen delvis från 4,5 månaders ålder och vi blandade i vaniljsocker eller vanligt socker i början för att sedan minska. Nu är han 19 månader och älskar fortfarande denna för oss äckliga men gudabenådade produkt!

Skrevs februari 2006

Anna Lofors Sjögren    
Hej! Glömde en sak! Vi gör nutravälling på havremust som Anton som sagt älskar och står sig bra på. Han vill, som någon annan också skrev, endast ha nutravälling när han är sjuk. Vi försöker nu dra ner på nutrakoncentrationen och istället blanda i mer havremjölk, men det ska man nog vänta med tills barnen helt "går på" mat!

Skrevs februari 2006

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicCitronsyra...Sussanne39 dagar
New TopicMultiallergierEva014 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade