äggallergiker, villka besvär har man?

äggallergiker, villka besvär har man?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Höns och Ägg ››
Av    äggallergiker, villka besvär har man?
  Tanja    

äggallergiker, villka besvär har man?


villka besvär har man om man är allergisk mot ägg?? misstänker att min son är ägg allergiker.

mvh Tanja

äggallergiker, villka besvär har man?  skrevs januari 2006

  Katarina    
Hej!
När det gäller äggallergi kan man nog ha vilka allergiska besvär som helst. Min son Daniel fick från början bara nässelutslag men hans allergi har hela tiden förändras. Från nässelutslag till quintesödem till astma till nu då han får anafylaktiskareaktion. Jag tror nog att de finns de barn som "bara" får besvär från magen också.Så du får nog ta kontakt med en barnläkare och göra ett allergi test på honom.
Mvh. Katarina


Skrevs januari 2006

  Annika    
Visst kan man ha hela "skalan" av besvär. Vår Johanna får ont i magen, vilket mest visar sig på natten och sen blir hon lös i magen också. Med andra ord oerhört diffust och svårtolkat... Begär läkartid...

MVH Annika

Skrevs januari 2006

  anna    
Mina söner har äggallergi. Hos dem visade det sig genom exem. Men när inte det visade sig på pricktest(höll äggfritt i 3 år) provocerade vi på läkarens irådan hemma. Torrkaka med ägg gick bra, men med pannkaka fick han andnöd. Nu efter ytterligare 3 år enligt blodprov är det ok. Men denna gång provoceras han på sjukhus.....Prata med läkare!

Skrevs januari 2006

  Pia    
Min son på nu 15 månader reagerar med röda kinder, magont även utslag på olika delar av kroppen. Han visar ingenting på allergitester, men han har tydliga symptom. När jag kom till hans läkare när han var 5 månader frågade hon vad han fick för symptom. Jag radade upp symptom och produkter. Mjölk, ägg och soja (hela släkten även gröna ärtor och guarkärnmjöl).

Så det är lång ifrån alltid som det visar någonting på prover, så man får prova att utesluta själv och se vad som händer.

Ha det så bra och lycka till.

Pia

Skrevs januari 2006

  Tanja    
Tack för alla svar.

mvh Tanja

Skrevs januari 2006

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2022 (23 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade