Returpolicy för Specialkost på Allergimat.com

Returpolicy för Specialkost på Allergimat.com

0 gillar 0
Vi på Allergimat.com strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Men ibland kan det uppstå situationer där du som kund vill returnera en produkt. Därför har vi en tydlig returpolicy för specialkost, som vi hoppas kommer att göra processen enkel och smidig för dig.

Fel eller anmärkning på levererade varor:
Om du upptäcker fel på en produkt eller om den har skadats under leveransen, ber vi dig kontakta oss inom 8 dagar per brev, telefon eller e-post. Vi vill att du kontaktar oss innan du returnerar produkten så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet på bästa sätt.

Vid synlig skada på paketet ska detta anmälas på postkontoret eller motsvarande där du hämtar din leverans.

Returnerade produkter måste vara i oanvänd och oöppnad originalförpackning för att vi ska kunna acceptera returen. Vi förbehåller oss rätten att avvisa en retur om produkten har använts eller öppnats.

Vi kommer att göra en återbetalning till dig inom 14 dagar från det att vi har mottagit och godkänt returen. Vi återbetalar det belopp du har betalat för produkten, men inte för fraktkostnaden.

Kontaktinformation:
Om du har frågor eller vill kontakta oss angående en retur, kan du nå oss på följande sätt:

Dietistbyrån
Hedvigsdalsvägen 13
191 43 Sollentuna
Telefon: 08-96 66 81
E-post: [email protected]

Vi hoppas att vår returpolicy har besvarat eventuella frågor du har om returer av specialkost. Vi tackar dig för att du handlar hos oss på Allergimat.com och vi kommer alltid att sträva efter att erbjuda bästa möjliga kundservice.
Returpolicy för Specialkost på Allergimat.com uppdaterades 2023-03-10
Returpolicy för Specialkost på Allergimat.com Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din �sikt om Returpolicy för Specialkost på Allergimat.com© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade