Frakt o Kostnader

Frakt o Kostnader

0 gillar 8
Priser
På beställningarna tillkommer en fraktavgift. Alla priser inkluderar moms. Vi gör det vi kan för att hålla låga och rimliga priser. Som liten aktör kan vi inte hålla de prisnivåer som de större kedjorna, som ibland säljer produkterna t o m under inköpspris. Dock kan vi erbjuda en större bredd på sortimentet samt sälja lite mer udda produkter så att du kan få en större valmöjlighet och allergianpassning. Har du speciella önskemål om produkter, hör av dig. Vi kan som extrabeställning ta hem produkter som passar just dig.

Orderbekräftelse
Allergimat.com bekräftar ordern automatiskt via e-post (Om så ej sker behöver du göra oss uppmärksammade på detta). Därefter kommer ett mail med justerad kostnad för frakt samt bg/pg för inbetalningen och ditt fakturaummer för inbetalningen. Bindande köpeavtal uppstår i och med denna bekräftelse. Detta är ditt kvitto på ordern så skriv gärna ut den och spara!
Har inbetalning inte skett till oss inom 30 dagar makuleras din order.

Fraktkostnader
Fraktkostnaden är från ca 69 kr och uppåt beroende på vikt och volym på de varor du beställt. Vi ser alltid till att du får mesta möjliga för fraktkostnaden och det billigaste av de alternativ som står oss till buds. Exakt fraktkostnad framgår i det andra bekräftelsemailet du får. Till utlandet tillkommer högre fraktkostnader.

Frågor om produkterna eller beställningen görs till Louise Malmberg på tel/fax: 08-96 66 81 eller email: [email protected] ».
Läs om leverans utanför Sverige »

Betalningssätt
På Allergimat.com betalar du i förskott via faktura.
Efter att du skickat in din order kommer ett mail tillbaka till dig som bekräftar ditt köp. Däri finns summan på din order samt ett bank och postgiro dit du betalar in summan. Detta för att undvika postförskottskostnader (minska dina kostnader) och underlätta hanteringen.

Leverans
Leverans sker när betalningen kommit oss tillhanda vilket tar 0-3 vardagar från din betalningsdag (postgirots/bankens hanteringstid), därefter tar själva transporten 2-4 vardagar (Schenker privpak ombud standards transporttider). Vid transport till dig från Allergimat är vi inte ansvariga om varan skadas eller kommer bort under transporten.
Frakt o Kostnader
Frakt o Kostnader Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer
  Elisabeth
Skitdyrt
  Ingegerd
Väldigt dyrt. Finns det ingen summa man kommer upp till o det blir fraktfritt? Brukar finnas på de flesta företag!
  Rose-Marie
Dyrt
  Sussie
Tycker frakten är väldigt dyr.
  Joakim
Tack, det glädjer oss att höra. Frakten är svår att få ner tyvärr om man inte är en större aktör men vi jobbar för att skicka varje paket så ekonomiskt som möjligt. / allergimat
  Cicilia
Dyr frakt men ett utbud som en inte finner annars så får handla lite extra så ger det sig! Glad ni finns!!
  Rapsyfrutty
Allt för dyr frakt!!
  Kjell Strömberg
Ok


© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade