Annonsera på allergimat

Annonsera på allergimat

0 gillar 0
På allergimat har vi några olika möjligheter att exponera dina produkter, varumärken eller budskap.
Du är välkommen om du har idéer för din annonskampanj, vi hjälper gärna till att ta fram ett skräddarsytt paket just för dig.

Fördelen?
Fördelen med att annonsera på allergimat är att du når en nischad målgrupp. Besökarna på allergimat (matallergiker, hälsointresserad och de som önskar anpassad diet) är i stort behov av ny information i ämnet, "man" är mycket intresserad av att veta vad som är nytt och vad som erbjuds. Nyttan med en annons på allergimat får således mycket större genomslagskraft än normalt. Allergimat är troligen nordens största i sitt område med ca 22 000 medlemmar och ständigt ökande antal besökare.


Annonsinfo och priser >>

Banners
Banners är det huvudalternativ på allergimat vi erbjuder. Bannerkampanjer kan anpassas för olika storlekar, mobilt eller desktop.

Nyhetsbrev
Vi kan erbjuda en annonsplats i vårt nyhetsbrev som skickas ut till våra 21000 medlemmar en gång per månad.

Produktplacering på startsidan
På startsidan finns en rekommenderad produkt ur det sortiment vi erbjuder till försäljning. Detta är en effektiv produktplacering och ger besökaren en naturlig väg att läsa mer om och ev köpa produkten. Mycket hög genomslagskraft på nya produkter.


För annonsering kontakta Jonas Carlsson
Email: [email protected]
Annonsera på allergimat uppdaterades 2023-11-24
Annonsera på allergimat Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din �sikt om Annonsera på allergimat© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade