Vilsen

Vilsen

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Vilsen
  Sofia    

Vilsen


Jag känner mig helt vilsen just nu. Jag trodde allt hade blivit bättre med min läkande mage men så flyttade jag hem och det blev sämre. Jag har tidigare ätit naturligt fritt från gluten och inga mjölkprodukter alls i stort sett eftersom jag har mått mkt bättre utav det. Men här hemma igen äter jag mycket laktosfria produkter ist. Jag reagerar på väldigt lite mjölk. Här tror jag ävn att jag äter mjöler som ej är naturligt glutenfria. Jag har klurat o klurat på vad det kan vara som har gjort min mage sämre. Jag har även fått tillbaka en del illamående och lite av den "skakighet" jag hade innan min diagnos. Har någon utav er något råd? Vad kan orsaka detta? Skulle uppskatta svar väldigt mkt!

Vilsen  skrevs april 2007

  Therese    
En fundering jag får när jag läser dina funderingar är:
om du tycker att du mått bättre UTAN mjölkprodukter, så får du ju fortfarande i dig mjölkprotein även om du äter laktorfria produkter.
själv är jag just mjölkproteinallergisk och inte laktos, vilket innebär att jag måste undvika mjölkprodukter helt och hållet.
Mitt tips till dig: prova att äta havrebaserade "mjölk"produkter (om du klarar av havre) eller sojabaserade sådana (gogree), och kolla ifall du mår bättre...


Skrevs april 2007

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej! Mitt tips är att du äter naturligt gluten fritt och sedan provar med lite eller ingen mjölk under en period. Min dotter har glutenallegi.Ibörjan åt hon vetestärkelse men blev aldrig riktigt bra så nu äter hon bara naturligt glutenfritt. Nu mår hon jätte bra. Lite krångligt i början, men nu fungerar det bra. Det verkar ganska vanligt att var glutenallergisk och reagera på vetestärkelse. Kram Helena.

Skrevs april 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist05 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar010 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade