Risgröten innehöll havrefras

Risgröten innehöll havrefras

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Risgröten innehöll havrefras
  Tanja    

Risgröten innehöll havrefras


Köper alltid pama minutris, för att den funkar för oss hemma. Vi är allergiska mot det mesta. Själv tål jag varken vete eller havre m m. När det senaste paketet började ta slut, föll det, (döm om min förvåning), ut en hel havrefras när jag hällde upp flinorna i kastrullen. Inte konstigt tänkte jag att jag har haft ont i magen varje dag sedan jag började på det paketet. Nu har jag tagit ett annat paket och magen är lugn igen. Men jag känner mig inte lika trygg med Pama minutris längre. Känns inte som om man kan lita på deras märkning. Det har ju ändå symbolen för glutenfritt på sig!

Risgröten innehöll havrefras  skrevs maj 2007

  Nina    
Oj! Det lät ju inte alls bra ju. Du måste ju ringa tillverkaren och höra med dom. Jag menar, det är ju den glutenfria symbolen på paketet och allt.
Skriv här igen när du pratat med dom så vi andra får höra vad dom säger.
// Nina


Skrevs maj 2007

  Tanja    
Har äntligen fått fram telefonnummer(det fanns ej på paketet) och fått tag på leverantören. De hade ingen aning om hur det kan ha hänt. Har nu skickat in mitt paket och havrefasen för analys till dem. Men processen mal mycket långsamt, återkommer i ämnet när jag hört något från dem!

Skrevs augusti 2007

  Tanja    
Idag kom svaret från leverantören! Det lyder: "Fabrikanten har undersökt de prov som du retunerade till oss. För att få klarhet i vad som gått fel har en omfattande genomgång av fabriken gjorts och man bedömer att ett produktionstekniskt fel skett vilket är djupt beklagligt. Åtgärder har nu vidtagits så att problemet inte ska uppstå igen."
Vet inte vad man skall tro om detta, men titta lite extra noga i paketen om ni använder Pama minutris, tycker jag...


Skrevs november 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist08 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar013 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade