Hjälp...

Hjälp...

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Hjälp...
  Sofia    

Hjälp...


Jag har skrivit här tidiager ang om mina symtom. Jag kände att min förbättring efter min gluten- diagnos (1 år sedan)hade stannat upp. Jag tog då bort alla mjölkprodukter och nog blev det lite bättre. Jag har fortfarande kvar en del besvär och undrar nu om ni tror att det hänger ihop med min glutenintolerans eller om det beror på ngt annat? Min mage är fortfarande väldigt gasig. Inte alls lika uppsvälld som jag brukadae vara. Oftast blir det mer under kvällen. Jag känner mig ofta hungrig och blir aldrig riktigt mätt. Jag känner ganska ofta ett obehag högre upp i magen och ibland illamående. Ibland kryper det under högra revbenet. Jag var till läkaren men han visste ej vad han kunde göra. Vi tog även några blodprover eftersom jag har haft problem med återkommande stora blåmärken på kroppen. ALlt var i sin ordning, även b- vitaminet oxå. Så, nu vet jag inte vad jag ska göra. H j ä l p

Hjälp...  skrevs maj 2007

  Kristina    
Du skrev bl.a. följande; "Oftast blir det mer under kvällen. Jag känner mig ofta hungrig och blir aldrig riktigt mätt. Jag känner ganska ofta ett obehag högre upp i magen och ibland illamående. Ibland kryper det under högra revbenet. " Detta låter precis som syptomen jag hade när jag hade magkatarr. Men du hade ju även andra symptom, så det är ja bra att du gått till läkaren. Men mitt tips är - TESTA (om du inte redan gjort det) med Novalucol e.dyl (finns receptfritt på Apoteket).
Lycka till och hoppas du snart blir bättre.


Skrevs juni 2007

  Liselotte    
Hej... jag känner också igen mig i "magkatarrsymtomen"... men jag tänkte på en sak till, äter du "glutenfri kost" eller "naturligt glutenfri kost", det är ju en viss skillnad, för vissa räcker det ju inte att ta bort gluten, utan även vetestärkelsen måste bort!

Skrevs juni 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist05 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar010 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade