Glutenintolerant??

Glutenintolerant??

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Glutenintolerant??
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Glutenintolerant??


Hej! Jag är en tjej på 23 år som misstänker att jag kan vara överkänslig/intolerant mot ngt fördoämne ex gluten. Jag har haft mystiska symptom i form av massa ledbesvär som itne kunnat förklarats på reumatologen, depressioner, ständig hungerskänsla, till och från svullen mage och ont i magen, problemhy, utebvliven mens osv. Jag är relativt smal, ca 177 cm och väger 57 kg, äter mycket men går inte upp i vikt. Finns det någon som haft liknande symptom eller har de flesta bara besvär med magen? Hur länge ska man prova äta ex glutenfritt för att märka någon skillnad? Tips och råd?? Jag har haft besvär i ca 4 år med allt det här, känns hopplöst när ingen kan hitta vad det beror på. Hoppas någon har ngt tips. MVH Klara

Glutenintolerant??  skrevs augusti 2007

  Gäst K (Gästkonto)    
Det är svårt att säga.. min gluten upptäcktes när jag var 1 år och då hade jag uppsvälld mage och näringsbrist. Min mormor upptäckte sitt när hon va typ 60 år..Hon har haft konstiga sjukdomar sen hon var liten tillexempel tandlossning och massa annat.. tycker du ska testa dig för gluten.. Säger läkaren nej bara tjata på.. tog lång tid innan mina föräldrar fick göra glutentest på mig för läkarna trodde inte de kunde vara det.. Jag var mycket mycket mycket sjuk när de till sist gick med på att testa.. så kräv att få testa dig mot gluten och/eller laktos eller liknande.

Skrevs augusti 2007

  Gäst K (Gästkonto)    
Hej Jag gick med ständiga magbesvär i 20 år. Diarrè, uppsvälld mage, trött, orkeslös och deppig. Tveka inte att göra en gastroskopi. Mitt liv ändra sig radikalt efter diagnosen men de tog ca 3 år innan jag var bra i magen. Så ha tålamod. Önskar dig all lycka!

Skrevs augusti 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicMarabou mandel/vete/nötte nydietist07 dagar
New TopicSanta Maria tex mex dip ostriskLouise112 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade