Någon som känner igen sig?

Någon som känner igen sig?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Någon som känner igen sig?
  Sofia    

Någon som känner igen sig?


Hejsan,
Jag vet att detta inte har direkt med intolerans/allerig att göra men gör ett försök ändå med hopp om att någon kanske har erfarenhet och kan ge mig råd.
Jag har glutenintolerans och Ibs och har på av min känsliga mage åkt på magkatarr flera gånger. För några veckor sedan hade jag det stressigt och var väldigt nervös i skolan och detta ställde till det i magen hos mig. Jag har halsbränna, är uppsvälld, har hungersugningar, illamående osv. Ut över det är jag även extremt trött, har huvudvärk, och är yr. Jag kan inte alls koncentrera mig på skolan. Jag har köpt Omeprazol som jag ska testa men undrar om det är normalt att vid dyspepsi få sådana symtom utöver magproblem? Jag vet helt säkert att jag inte har fått i mig gluten då jag är extremt noga. Någon som har tips? Det börjar bli tröttsamt. Tack på förhand.

Någon som känner igen sig?  skrevs april 2008

  Helena    
Hej!
Vet inte om det här är till någon hjälp. Min dotter är fick glutenintolerant när hon var 8år och hon blev mycket i sin mage i början. Efter ett tag tyckte vi att det kändes lite så och så. Vi ville då prova naturligt glutenfritt men läkaren sa att det inte skulle behövas. Pratade sedan med deitisten och hon tyckte att vi skulle prova. Hon är nu helt fri från sina magbesvär. Men om hor får i sig det minsta lilla får hon ont i magen. Så mitt tips är att du provar att äta naturlig glutenfritt i minst 3veckor och ser om du blri bättre. Lycka till!


Skrevs april 2008

  Sara    
Jag känner igen mig totalt. Jag ahr också glutenintolerans och IBS, vid minsta lilla stress symtom pajar magen.
Jag har inte hittat något bra sätt att undkomma "attackarna", förutom att andas en extra gång när man känner att man börjar bli stressad.
En kompis till mig föreslog att jag skulle gå någon sorts avslappningskurs, för att lära mig att slappna av vid de tillfällen jag blir stressad.
Jag har tre olika medeciner, men dessa har jag fått utskrivna av läkare. Du kan ju alltid vända dig till medicinkliniken på närmaste sjukhus för hjälp.
Hoppas du blir bättre


Skrevs augusti 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200g nydietist08 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar013 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade