Har ni testat att äta gluten?

Har ni testat att äta gluten?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Har ni testat att äta gluten?
  Maria    

Har ni testat att äta gluten?


Bara för att kolla hur ni reagerar?
Jag har, vad jag vet, ïnte under de 3 år jag haft min diagnos fått i mig gluten - men tänk om jag har det? Folk verkar ju vara mer eller mindre känsliga. Hade varit bra att veta liksom...

Har ni testat att äta gluten?  skrevs november 2008

  Marina    
Hej,min dotter fick sin diagnos i april så vi är fortfarande ganska ny i "gamet" Däremot har vi varit jätte noga med allt vad gluten innebär, och hon har varit totalt fri från det sedan april. Har också funderat en del på hur hon skulle reagera om hon skulle få i sig gluten. Tyvär så vet vi nu. Vi besökte ett Scandic hotell i sthlm för två veckor sedan. Och där klantade sig resturang personalen gruvligt (grrr....är fortfarande arg!), så min dotter åt en halv smörgås "vanligt" bröd.
Som tur var blev hon inte jätte dålig (hade två timmars bil resa hem!), men fick ont i magen, typ magknip. Dessvärre vet jag ju att tarmluddet tar stryk på en gång och att det tar ca 6 månader innnan det är helt åretställt. Och dettta pga en utbildad (?!) resturang personal!
>>Marina<<


Skrevs november 2008

  Nina    
Vet precis hur jag reagerar. Senast igår hade en på jobbet nallat ur mitt smörpaket. Han trodde inte jag skulle märka det. Men då det räcker med att man stoppat ner en smörkniv som varit på en "vanlig" smörgås och jag sen tar av samma smör, så märktes det nog allt. Blev så dålig att jag var tvungen fara hem.
Jag skulle nog aldrig med flit prova äta sånt som innehåller gluten. Blir för dålig för det. Har jag tur slipper jag bli nära bekant med toaletten.....


Skrevs november 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200gdietist08 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar013 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade