Kan man dricka julmust?

Kan man dricka julmust?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Kan man dricka julmust?
  Maja    

Kan man dricka julmust?


Hejsan!

Nu snart i juletider så undrar jag om någon vet en sorts julmust som är glutenfri?
Tack på förhand och God Jul!
MVH: Maja


Kan man dricka julmust?  skrevs november 2002

  Nina    
Inte är det någon fara att dricka julmust. Jag dricker det varje jul. Och inget särskillt märke heller utan det mesta slinker ner. Godast är ju Stockmos men finns inte den går det lika bra med nån annan!
Drick du julmust!


Skrevs november 2002

  Stina    
Måste säga tvärtemot, dricker jag vissa sorters julmust så blir jag jättedålig. Så jag skulle inte råda att dricka vad som helst. Jag håller mej till Stockmos o enbart Stockmos!

Skrevs december 2008

  Gäst K (Gästkonto)    
Celiakiförbundet påstår att julmust är helt ok, och hänvisar till en analys av fyra sorters julmust som livsmedelsverket gjorde 1998. Jag tycker det är helkonstigt att man utgår ifrån en tio år gammal undersökning och utifrån den påstår att det är säkert med julmust. Jag tänker då inte dricka julmust förrän de gjort en ny analys av de sorter som finns på marknaden idag!

Skrevs december 2008

  Jessica    
Jag är höggravid och har tokfnatt på julmust! Dricker ca ½ liter Apotekarens julmust per dag sedan tre veckor tillbaka och mår ändå kanon i magen =)
Jag är mycket känslig mot gluten och bli kass av en smula i smöret så det bör vara ganska säkert för er andra också att dricka den!

GOD JUL(MUST)!Skrevs december 2008

  Martina    
Jag klarar inte julmust blir dålig i magen, Jag blir inte dålig av att dricka den en dag men dricker jag typ 3 dagar i rad så blir jag dålig, speciellt av apotekarens.

Skrevs januari 2009

  Eva-Lena    
Kan det vara så att det handlar om julmusten i sig o inte Gluten. Prova dricka mindre ett tag o se.Jag tål julmust men dricker jag mkt kolsyrad dryck får jag dålig mage/Eva-Lena


Skrevs januari 2009

  Gäst K (Gästkonto)    
Vaddå dålig mage? Menar ni diarree, för det får jag med.. fasst imellanåt, någon gång i veckan.. svårt att komma på varför..men visst kan det bero på kolsyra för jag älskar det..

Skrevs januari 2009

  Martina    
jag dricker alltid mycket läsk :) så det är inte kolsyran, men jag är ändå inte så glad i julmust så jag har slutat med den.

Skrevs januari 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade