Gluten i USA

Gluten i USA

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Gluten i USA
  Johanna    

Gluten i USA


Hej! Jag är en tjej på 20 år. Jag och ett par kompisar har tänkt åka runt lite i USA i en månads tid bland annat i östra delen. För att resan ska bli så bra som möjligt är jag tacksam om ni vill dela med er av era egna erfarenheter av USA och behov av glutenfri mat. Jag undrar om någon har några bra tips på hur man lättast hittar mat och restauranger. Hur mycket erfarenhet har de egentligen av glutenfri kost? Tar de sig tiden att lyssnar och hjälpa till med maten?

Tacksam för svar:)


Gluten i USA  skrevs april 2010

  Frida    
Om du söker på USA här så kommer ett par trådar upp :)

Skrevs maj 2010

  Frida    
Här finns lite tips också http://celiaki.se/Jag-vill/resa/USA-och-Sydamerika/Tips-i-USA-Canada/

Skrevs maj 2010

  Charlotte    
Hej!

Var i Florida för ett år sedan. Där var de faktisk väldigt kunniga. Och kunde de inte direkt var det alltid nån som kunde. Finns en restaurang kedja som heter Whole Food som är fantastiska när det gäller glutenfritt. Har jätte stort sortiment.

Lycka till

Skrevs september 2010

  Martina    
Jag var i New York nyligen, där kunde de väldigt lite om gluten och visste dåligt vilket som var okey, men chansade och de va okey, men innan resan googlade jag lite och hittade både glutenfri pizzeria som var super! jättegod! och en italiensk resturang med glutenfri pasta var vi på också, har inte var de hette just nu men om du ska dit kan jag kolla.

Skrevs december 2010

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade