Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Stuvning och andra klibbiga tipps

Stuvning och andra klibbiga tipps

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Stuvning och andra klibbiga tipps
henke karlsson    

Stuvning och andra klibbiga tipps


Hur kan jag göra stuvning eller få andra kok (tex en gryta) att tjockna utan att använda någon typ av frö. Dvs jag vill inte använda majs, mjöl, guinoa eller vad nu alla heter. Kan man göra detta helt utan att använda stärkelse som potatis etc?

Stuvning och andra klibbiga tipps 

Annons   
Gästkonto    
Reducering är mitt bästa tips då. Det är ju matlagning i toppklass men tar lite tid istället :-)



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
Inga inlägg skrivna ännu. Skriv gärna det första :)
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade