Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Kan man bli tåligare mot havre sen?

Kan man bli tåligare mot havre sen?

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Kan man bli tåligare mot havre sen?
Iiv    

Kan man bli tåligare mot havre sen?


Hej

Kan det vara så att man i början bara är löjligt känslig mot allt som påminner om vete/gluten, men när kroppen återhämtat sig så kan man äta exempelvis havre utan problem? Och exempelvis glutenfritt vetestärkelse.. eller ska man alltid hålla sig borta från det kroppen reagerar på nu?

Är det dumt att hoppas på att huden oxå blir tåligare mot misstag med tiden, när kroppen läkt ihop sig? Eksemet är i en läkningsfas, fullt kontrollerbar om jag äter rätt. Men vid intag av sädesslag, speciellt vete, så blommar det upp igen inom några timmar.

Och kommer "biverkningar" av misstagen att typ.. gå obemärkt förbi när kroppen väl läkt ihop?
Förr hade jag inte ont i magen exempelvis, inte på detta sätt.. bara illamående och uppsvälld. Nu får jag kopiöst ont i magen och ryggen i minst 48 timmar.
O diverse annat jag helst slipper.. ledvärk, stress/ångest, trötthet, kan inte tänka osv..

Men om säg fem år, vid misstag, då kan man väl ändå inte reagera så kraftigt?! Iom återhämtning och läkning... ?!

Tacksam för klarhet.. lite uppgiven över senaste misstaget nu.

Kan man bli tåligare mot havre sen? skrevs för 8 dagar sedan

Annons   
Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade