Nya symptom

Nya symptom

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Nya symptom
  Maria    

Nya symptom


Jag fick vid 31 års ålder - för snart ett år sedan - reda på att jag är glutenintolerant och har sedan dess ätit strikt glutenfritt. Min mage fixade sig direkt, på en vecka, men det andra har jag inte märkt av. Alltså typ mer energi och piggare osv. Jo, jag har gått upp i vikt :(, känns hemskt... I alla fall, jag oroar mig lite då och då för att jag kommer att råka få i mig gluten på t.ex. en restaurang eller så. Ni som har råkat ut för detta (vet att det är olika hur känslig man är men vill själv inte "teta"!), har era symptom då varit annorlunda än de ni hade från början?
/Maria

Nya symptom  skrevs september 2006

  Marija    
Hej!
Jag fick reda på att jag är glutenintolerant när jag var 30 (är nu 33). Hade haft stora problem med viktnedgång, dåliga blod o järnvärden i minst 12 år. Jag märkte också snabbt att magen mådde bättre men det tog längre tid innan jag inte kände mig lika trött. Det tar nog ett tag innan värdena stiger. Det där med att äta på restaurant tycker jag är lite jobbigt. Ibland vet jag inte om jag kan lita på att det verkligen är glutenfritt. Jag går hellre till lite dyrare restauranter för de brukar ha mer koll. Fråga dem ordentligt och förklara vad du inte kan äta så ska det nog ordna sig. Har råkat få i mig gluten o då kändes det i magen ganska så snart efter. Lycka till med allt!


Skrevs september 2006

  Cecilia    
Jag har kommit fram till att jag är glutenintolerant och slutade äta gluten för ca 4 månader sen. Har inte gjort något test men innan jag uteslöt gluten hade jag diarré nästan hela tiden. När jag slutade med gluten blev magen helt bra efter fyra dagar. Sen har jag provat att äta gluten några gånger för att se vad som händer och då blir jag dålig i magen igen, efter ca 6 timmar, och det håller i sig i upp till en vecka. Det blir samma symptom som jag hade innan jag slutade med gluten. Det räcker med en tugga av en vanlig macka till exempel för att jag ska bli dålig, så nu vill jag inte testa mer.

Skrevs september 2006

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New Topicmarabou mjölkchoklad 200gdietist08 dagar
New TopicSnabb effekt..?Caezar013 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2024 (25 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade