Ambassadörer för allergimat

Ambassadörer för allergimat

1 gillar 0
Med glädje och stolthet presenterar jag här allergimats ambassadörer. Alla med stor kunskap och lust för matlagning, bakning och hälsa. En perfekt kombination som instämmer väl med allergimats ideologi. Besök och följa deras sociala kanaler för bra tips och information. Mvh JoakimCamilla S (fysiomilla)


Om Camilla:
Hej! Älskar att testa mig fram i köket och bakar helst glutenfritt då många av mina nära och kära är glutenintoleranta. Driver eget inom friskvård och rehab och älskar löpning. fysiomillaHedvig L (eatnlive)


Om Hedvig:
Frukostälskare, receptkreatör och kokboksförfattare. För mig handlar en hälsosam livsstil om balans. Jag har själv inga allergier men mina recept är fria från gluten och raffinerat socker. Ibland lagar jag även veganskt och alltså utan ägg och mjölkprodukter! Jag vill att det ska vara lätt att äta rätt, mina recept är enkla och är till för att alla ska kunna ta del av de. Du hittar mer inspiration på min Instagram @Eatnlive. eatnlive eatnliveLinus S (plantbasednordic)


Om Linus:
Hej! Jag jobbar som kostrådgivare och specialiserar mig på växtbaserad kosthållning. Sedan 2017 så driver jag Plant Based Nordic där jag lyfter upp ämnen som näringslära, recept och andra saker som rör den veganska/växtbaserade världen. plantbasednordic plantbasednordicLinda F (glutenfriakoket)


Om Linda:
Jag heter Linda Filipsson och driver bloggen glutenfriakoket.se, är själv glutenintolerant och startade bloggen 2011 i samband med min diagnos för att dela med mig av recept. Älskar att baka, framförallt tårtor, men även andra godsaker och mumsiga bröd. Ofta dyker recept och tips på maträtter upp ockdå, Glutenfria Köket är för alla :). glutenfriakoket glutenfriakoketAnna W (anna_winer)


Om Anna:
Jag driver instagrammen anna_winer där jag delar med mig av recept som är glutenfria, äggfria, mjölkfria (veganska) och bakade utan vitt socker. Sötningen som används är oftast rent steviapulver, dadlar eller björksocker. anna_winerJonna O (holisticjonna)


Om Jonna:
Mat, mat och mer MAT. Tänk hur många fantastiska matkulturer det finns. Detta är en av anledningarna att jag besökt ett 50-tal länder och smakat mig fram. Den färgrika, inspirerande och gudomliga maten. Bland annat där jag hämtar min inspiration när jag experimenterar i köket väl hemma. Mycket veganskt och antiinflammatoriskt, både matigt, sött och drycker. Häng med! holisticjonnaIzadora L (enkakaföralla)


Om Izadora:
Bakning har för mig alltid varit ett stort intresse. Att få vara kreativ och ta fram underbara smakkombinationer samtidigt som man skapa konst på matbordet är ju bara helt fantastiskt. Mitt intresse för just allergianpassade bakverk grundar sig i att jag har en son som inte tål ägg, en mamma som inte tål gluten eller soja och från mig själv som inte kan äta laktos. Jag ser det som en rolig utmaning, att skapa recept som alla runt bordet kan äta. Med mina recept hoppas jag på att sprida bakglädje och inspiration till den som kanske tycker att det är lite svårt att baka allergianpassat. Det finns En Kaka För Alla. Och allergianpassat kan vara oemotståndligt gott! en_kaka_for_allaIda B (idasmatochbak)


Om Ida:
Hallå :) Det är jag som är Ida, 31 vårar från Eskilstuna. Bor i hus på landet med min familj bestående av sambo och två barn. Min stora passion i livet är mat och bakning. Jag älskar att experimentera i köket, hitta nya rätter, twister på klassiker med mer. Min tanke är att inspirera dig med min kreativitet samt även en del allergivänlig mat. Hoppas du hittar något du tycker om. Säg gärna till om du har frågor, funderingar eller kanske tips och trix du vill dela med dig av. idasmatochbakStina A (stinasmat)


Om Stina:
Jag är legitimerad dietist och älskar att inspirera människor till att äta hälsosamt genom härliga recept och matbilder. Min filosofi är att mat ska smaka gott och ge glädje, till varje människa! Hoppas att ni ska hitta några favoriter här bland mina recept :). stinasmat


Ambassadörer för allergimat
Ambassadörer för allergimat Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer


Skriv din �sikt om Ambassadörer för allergimat© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade