Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

Mjöl

Mjöl

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Mjöl
Lottie Svensson    

Mjöl


Hej alla!
jag undrar om det är någon som vet om man kan ändra i vanliga recept tvärt av. T.ex. om det står 4 dl vetemjöl kan man ta samma mängd av det glutenfria mjölet då?
mvh Lottie Svenssón

Mjöl 

Annons   
Nina Åström    
Hej Lottie!

Jag har fått höra att det bara är att byta ut "vanligt" mjöl mot glutenfritt. Jag gör det oxå väldigt ofta när jag bakar eller gör såser o.dyl. Matbröd vet jag inte om det funkar med har inte provat ännu, men andra bakverk, såser, plättar m.m funkar helt ok att byta ut mjölet rakt av!
Prova dig fram bara!
Lycka till/Nina.B



Katarina    
Du kan byta rakt av i redningar, sockerkakor, muffins, pannkakor, våfflor och liknande men när man skall baka matbröd och "vetebröd" så måste man ha speciella recept.

Katarina



Maja Nilsson    
Hejsan!

Jag har fått en omvandlings-lista av min dietist.Den funkar jätte fint. Ring till en dietist så kan hon/han säkert skicka över en sådan till dig.
Kram: Maja!



Annika Mattsson    
med Lailas mjölmixer går det men när jag provat finax så har det gått käpprätt åt skogen :-D
läs med om Lailas mjölmixer på http://www.specialkost.se/




Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto34 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade