Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Resebröd | |
Virginia | ResebrödÄr det någon av er som har ett bra recept på ett glutenfritt bröd som håller sig saftigt i fler än 3 dagar? Jag har bakat Mixwells grova långpannebröd, som håller sig i ca 3 dagar, men vill gärna hitta ett bröd som håller längre. Har inte alltid tillgång till kök och det där vakuumförpackade brödet behöver man flera kilo smör på typ, för att kunna svälja. Resebröd skrevs juli 2007 |
|
Louise M (dietist) |
Har du prövat Mixwells Fullkornsmix? Det är syrat och borde hålla lite längre. Skrevs juli 2007 | |
Virginia | Jag tror att jag har bakat det någon gång, men jag gör ett nytt försök och tar med mig det på resan. Tack! Skrevs juli 2007 | |
Julia | Jag hade med mig Stekpannebröd, som tunnbröd, till Spanien. Det åt jag av i 1 ½ vecka utan problem. Receptet är från Semper tror jag. Skrevs augusti 2007 |