Glutenfritt i Spanien

Annons...
Slippa annonser?

Glutenfritt i Spanien

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Glutenfritt i Spanien
Madeleine Högström    

Glutenfritt i Spanien


Vi ska till Spanien, Torrevieja i september och undrar om någon har erfarenhet av att åka dit. Är det lätt att få tag i glutenfria alternativ? Tips? Vad ska man tänka på?

//Madde

Glutenfritt i Spanien  skrevs maj 2008

Annons   
elena romero    
Jg själv kommer från Spanien, och min dotter, som är allergisk mot den mesta, har ingen problem när vi åker dit, men i Spanien äter man vit bröd till maten. Äter ni hemma är det ingen problem då det finns massor att glutenfria produkter i Hälsokostaffärer.

Skrevs maj 2008

alejandra    
Hej.

Jag skall inte dit, men var två veckor i norra Spanien nu i juli. I en liten, liten by. I "vanliga" småaffärer fanns ingen hylla för glutenfritt, MEN, vi hittade en Carrefour (stor mataffär) som hade en sådan hylla. Där hade de bake-off-bröd, vanliga limpor, muffins, kakor, pasta mm. Inte supermkt variation, men det fanns i alla fall lite. Vi vågade dock inte chansa eftersom det var första gången som vi åkte dit och visste inte om det fanns något eller ej. Vi tog med flingor, pasta, bake-off-bröd och knäckebröd. Lycka till!

Skrevs augusti 2008

Julia    
Det finns liknande hylla på Alcampo, som precis som Carrefour är en stormarknad. Det finns större utbud glutenfritt på El Corte Ingles supermercado (alla deras varuhus har inte matmarknaden), de finns i större städer. På hälsokostaffärer finns ofta någon sprts pasta osv, men sällan större utbud.

Skrevs november 2008

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLaktos, kanske mjölkprotien allergi...Mikael Lundman1112 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade