Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av | Ang. glukossirap och maltodextrin | |
Maria | Ang. glukossirap och maltodextrinAlltså, jag fattar inte riktigt - kan man äta detta eller inte? OM det är gjort av vete, är det då så mkt gluten kvar att man inte kan äta det eller? Har hittills inte undvikit dessa båda om det inte stått att de gjorts på vete. Ang. glukossirap och maltodextrin skrevs oktober 2008 |
|
Mikael | Hejsan, Kika i mitt inlägg gällande stärkelse och modifierad stärkelse (2 inlägg ovan detta) så får du lite kött på benen. Hälsningar //Micke Skrevs november 2008 | |
Mikael | Hej igen, Självklart flyttar sig inlägget när man skrivit nåt i det. =/ Se mitt inlägg som har överskriften "Angående "vanlig" samt modifierad s" och där Mikael Pettersson står som "författare". Hälsningar //Micke Skrevs november 2008 |