Glutenfri mat i Mexiko

Glutenfri mat i Mexiko

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Glutenfri mat i Mexiko
  Marina    

Glutenfri mat i Mexiko


Nu har vi snart levt med glutenintollerans i ett år. Min dotter 13 år fick diagnosen i April förra året. Vi var på semester till Grekland, Rhodos förra sommaren. Det gick bra med tanke på hur nytt allt med celiaki var för oss. Vi hade översättningskortet med oss, och dessutom åt vi bara på hotellet så vi lärde oss snabbt vad hon kunde och inte kunde äta.
I Juni åker vi till Mexiko. Och då har vi endast frukostbuffe, så det kommer bli många resturang besök. Jag har hört att det är ett bra land att åka till när man har celiaki. De använder mycket majsmjöl har jag förstått, men använder de endast det? Jag undrar om det finns någon som vet eller kanske har egen erfarenhet av att semestra i Mexiko med celikai. Jag blir jätte glad och tacksam för alla tips och ideer.
Vänligen
**Marina Johansson**

Glutenfri mat i Mexiko  skrevs februari 2009

  marieanne    
Hej jag har varit två gånger i mexico och det kan jag varmt rekomendera. jag och min dotter har celiaki. Vi bodde på riu yucatan, playa car. Mycket majsmjöl används. Ta med översättningskort och ha ett trevligt bemötande så ordnar det sig

Skrevs mars 2009

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicBästa chokladbollarna? nyanna_winer28 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade