Senaste inläggen
Skriv ett inlägg
Mina inlägg
Gluten och Vete
Mjölk och laktos

"Vanligt" havre

"Vanligt" havre

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    "Vanligt" havre
Linnéa Nilsson    

"Vanligt" havre


Vad är er erfarenhet av havre? Äter ni bara rent havre, eller den vanliga också?

"Vanligt" havre 

Annons   
Maria Lindberg    
Jag äter bara ren havre. Däremot använder jag ibland Oatly's havreprodukter eftersom en familjemedlem är överkänslig mot mjölk, vet inte hur pass ok den är... har inte känt något av den i alla fall!



Marina Johansson    
Här hemma använder vi bara den rena havren. Varför chansa när det finns alternativ? Även om man inte "känner" något då man får i sig gluten så innebär det fortfarande att tarmarna tar stryk direkt. Och med de följdsjukdommar som man kan drabbas av så är det inte värt det tycker jag.
Marina, mamma till dotter som har celiaki




Linnéa Nilsson    
Hemma är det väldigt få problem med att vara glutenintolerant. Jag funderar mer på när man är ute och äter, eller handlar färdiga grejer i butik. Som med Oatly, det kanske funkar?



Maria Lindberg    
Enligt Oatley själva kan de inte skriva glutenfritt eftersom det kan finns spår av, men alla prover som tagits på deras produkter har visat på inget gluten (efter ett mail till dem).



Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicKristyr till äggallergiker? nyGästkonto320,7 timmar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade