Mandelbeskvier etc.

Annons...
Slippa annonser?

Mandelbeskvier etc.

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Mandelbeskvier etc.
Anna Bäckegren    

Mandelbeskvier etc.


Hej!
Är det nån som vet om man verkligen kan lita på att de produkter som sägs vara glutenfria (mandelbeskvier etc) är glutenfria, om man ska gå in och köpa på ett café.
Var inne på ett ställe i GBG och frågade vad de hade. De hade liknande mandelbeskvier och en hallonbakelse. Kan man äta dessa eller är det säkrast att stå över? Vågar inte chansa innan jag fått nåt svar...

Mandelbeskvier etc.  skrevs februari 2004

Annons   
dietist    
I ett vanligt bageri/konditori är det aldrig garanterat glutenfritt. Kraven är höga för att baka garanterat glutenfritt. En minutiös rengöring av bageriet/konditoriet måste göras innan man bakar glutenfritt. Det är likadant med pizzerior. I ett vanligt bager/konditori/pizzeria finns det ju mjöldamm i luften och på all utrustning praktiskt taget hela tiden. Så det ställningstagandet får varje person göra för sin egen del om man ändå vill välja att äta bakverk där gluten inte ingår i ingredienserna men då bör man i alla fall kontrollera/fråga att de inte har gräddat på mjölad plåt.

Skrevs februari 2004

Helene Hedman    
Hej
det där är svårt. Jag har blivit sjuk när jag har ätit mandelbeskiver från vissa konditorier. Men på andra har det varit ok. Gör att jag tvekar ibland att handla överhuvudtaget.


Skrevs juli 2004

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicIngen Celiaki,men tål inte gluten.N... nyChristina Mar...115 dagar
New TopicMajsprodukter nyAlexander05 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2021 (22 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade