Varning för Vetekatten

Varning för Vetekatten

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Varning för Vetekatten
  Gäst K
(Gästkonto)
   

Varning för Vetekatten


Igår blev jag serverad en bakelse med sockerkaksbotten fast det stod att den var glutenfri. de hade bytt från nötbotten till sockerkaksbotten utan att de vid disken visste det, så det stod fel på skylten. Jag hann ta ett par tuggar innan jag insåg. Jag har inte starka symptom, men ett barn hade kunnat bli jättesjuk. Jag förklarade för dem hur allvarlig denna intolerans är och vad som händer och den ansvariga bara stirrade med stora ögon. Hon visste alltså inte vad glutenintolerans innebär och hur sjuka folk kan bli av endast lite sockerkaka. Hon tog bort skylten i sin disk och bad om ursäkt men jag fick inte ens pengarna tillbaka!!! Sen på vägen ut gick jag in i den andra lokalen de för att ta en annan dörr ut och då ligger samma bakverk i den andra disken med en glutenfri skylt. Så den tog de inte bort. Så varning de verkar inte ha riktigt koll på Vete-katten på kungsgatan i Stockholm. Tur jag inte är nötallergiker och fick i mig nötter!! De blir ju supersjuka och kan dö! De har skyltar med nötfritt också.
/Annette

Varning för Vetekatten  skrevs april 2004

  Magdalena    
Hej!

Jag ser att du nu i februari 2007 har lagt ut exakt samma inlägg på Allt om stockholm. Jag hoppas verkligen att du inte gått igenom exakt samma sak en gång till utan att ringa till någon chef på vete-katten. Vi har tagit bort skyltar där det står nötfritt och liknande. Dvs glutenfritt, då vi lärt oss under åren att vi aldrig kan hävda det när det är gjort i våra lokaler. Däremot har vi tagit in ett större sortiment från KEA bageriet och Helens Glutenfria för att kunna tillgodose behovet. Vi har dessutom börjat lära upp personalen mer och mer, har kontakt med celiakiförbundet för att lära oss mer. Har du då mot all förmodan upplevt att du nu inte fått hjälp denna gång heller, så är det verkligen beklagansvärt och då önskar jag verkligen att du tar kontakt med mig, Magdalena Brolin. VD Vete-Katten. 08-6137609.

Skrevs februari 2007

Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicICA återkallar ICA Penne Tomat & Ricotta" href="topic.asp?topic_id=2595&Topic_Title=Ica-Penne-tomat-o-ricotta-risk-för-ägg">Ica Penne tomat o ricotta risk för äggLouise09 dagar
New TopicGlutenfria bröderika tornqvist19 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2023 (24 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade