Grekland

Grekland

Svara på ämnet ››
Skriv nytt ämne ›› | Visa forumet Gluten och vete ››
Av    Grekland
Annelie Karlsson    

Grekland


Hej,jag ska åka till Kreta i sommar. Vi ska bo på ett hotell som heter Abella och ligger i närheten av Chania. Jag har alldrig varit utomlands sedan jag blev glutenallergisk.Så nu undrar jag vad man ska tänka på och hur man gör med brödet,bl.a.
Tacksam för alla svar. Annelie.

Grekland 

Annons   
Katarina    
Hej.

Bland det viktigaste är att du har en översättning till grekiska om att du är glutenintolerant. Den kan du skriva ut från Celiakiförbundets hemsida, www.celiaki.se (under "ska du åka utomlands") eller maila till [email protected] och beställa ett.

Jag var i Chania för några år sedan och det var inga större problem med att äta ute.

Ta med dig bröd, kakor etc för det går inte att hitta annat än riskakor.

Bor du lägenhet så har du kanske frysfack men annars kan du kolla om du får lägga bröd i hotellets frys.

Om du är med i SCF kan du titta i Bulletinen 3/2000 där det finns recpet på stekpannebröd. Det håller i plastpåse upp till ett par veckor.

Lycka till.

Katarina



Annelie Karlsson    
Tack för tipsen,Katarina.
Annelie.




Skriv ett svar:
För att infoga en länk skriv: [a]www.länken.se[/a]

 Nya inlägg i forumet

  Nya inlägg i forumet Av Svar Tid
New TopicLoeys-Dietz syndrom och multiallergier? nyvita_lamm04 dagar
Skriv ett nytt inlägg ››

© 1999 - 2019 (20 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade