Faktablad
Information & tips
Om Gluten
Om Laktos
Frågor och Svar
Länkar

Vem står bakom Allergimat.com?

Annons...

Vem står bakom Allergimat.com?

0 gillar 1
Bakgrund
Allergimat.com startades hösten 1999 av Joakim i samarbete med Dietistbyrån och Louise Malmberg. Vi är alltså en oberoende webbplats.
Joakim som själv är allergiker (glutenintolerant) startade denna webbsida med syftet att förenkla och underlätta för matallergiker. Allergimats mål är att bli den största och bästa samlingsplatsen på internet för matallergiker.
Allergimat ger inga som helst garantier eller tar ansvar för innehållet såsom recept eller annat textinnehåll men vi gör vårt yttersta för att vara den bästa och mest korrekta. Vill du ha mer detaljerad information kontakta oss gärna på respons (@) allergimat.com.

Vi är idag uppskattningsvis den största portalen i norden.

Produktutbud
Dietistbyrån och Allergimat har specialiserat sig på baslivsmedel för olika specialbehov, såsom allergi/intolerans/överkänslighet, PKU, njurinsufficiens etc.
Vi har ett visst baslager men tar också hem varor på beställning, utöver det som finns i sortimentet.
Privatpersoner och företag/institutioner kan beställa per postorder via Allergimat.com eller handla i butiken (öppet efter överenskommelse). Företag betalar mot faktura, privatpersoner i förskott. Instruktioner hur du gör finns beskrivna.


Vem står bakom Allergimat.com? uppdaterades 2013-11-25
Vem står bakom Allergimat.com? Gilla 
 Skriv ut 
Kommentarer
2014-02-24, 10:04:28  Marie-Anne Ezelius
Jag tycker det är mycket dåligt att lägga ut recept och inte kolla om ugnstemperaturen står med och om man sedan skickar en fråga om den så får man inte något svar.


© 1999 - 2018 (19 år) | © Allergimat.com | Om Allergimat » | Annonsera » | Kontakta oss » | Decade

mytaste.net